Kredittkort på dagen 

Den store feriereisen 

Høstferien står for døra og du og dattera di Astrid,  har planlagt fotballferie til Manchester denne gangen. Dere skal se Manchester City mot erkefienden Chelsea som kommer på besøk på Ethad Stadium,  sammen med 55 000 elleville supportere.  Dere har virkelig sett fram til denne uka og spesielt kampen. Du var City fan i mange herrens år, helt tilbake da Gordon Bailey og BIlly McNeill regjerte på laget. 

Spolert? 

Ja vel, så er det noen uker til avreise og, nei rakkeren, på tur til jobb en dag, så ryker topp pakninga. Bilen må du ha til arbeid. Der forsvant de ekstra pengene dere hadde spart opp før turen. Reisa og opphold var allerede betalt men nå som det ennå er 3 uker til lønning, er det plutselig litt krisestemning. Du titter på hjemmesiden til Manchester, og mimrer tilbake til Colin Bell. Han skåra 117 ligamål han. Søker litt på Colin Bell. 117. Nei hva er dette, 117banker… 

117banker  

117banker sammenligner faktisk kredittkort fra hele Skandinavia, og gir deg en uforpliktende og gratis gjennomgang av dine muligheter for å bestille et flunkende nytt kredittkort på dagen. Det er alltid kjekt å ha et ekstra kort for hånden når man skal ut å reise. Fordelene ved å benytte et kredittkort på reise er mange. For det første vil man kunne få reiseforsikring via kredittkortet, som oftest en veldig gunstig forsikring. For det andre vil du kunne ha en reserve, dersom noe skulle skje med ditt vanlige kort. Det kan derfor være lurt å oppbevare kredittkortet i hotellets safe, dersom uhellet er ute. Sist men ikke minst trenger du ikke tenke på kontanter. Med kredittkortet er det bare å gjøre uttak i de lokale minibankene uten store ekstragebyrer og annet tull. Man kan betale på restauranten med det, eller når du er ute på shopping.  

Vel på 117banker finner du flere produkter som er interessante, ja faktisk så er alle kredittkortene der noe for deg nå. Du fly en del ellers også, spesielt når du er på oppdrag for jobben på vest-landet. Du ser at BankNorwegian tilbyr kreditt opptil 100 000 kroner, fra 0% rente. Det er jo genialt. Da blir det Manchester City effekter til og med til eks- kona!! Svarte, med det kredittkortet får jeg sikkert gode betingelser når jeg skal ut å fly også. Dæven, at du ikke tenkte på det før. Så har du jo vært rimelig stødig med økonomien ellers, og som oftest spart opp til de reisene dere har vært på før. Med nå som situasjonen ble slik, så var jo et kredittkort en genial løsning. På hjemmesiden til 117banker er det utallige muligheter. Det var ikke bare en bank som var interessant her for å si det sånn. Og det beste med det, er at du kan slippe unna med å betale en liten sum hver måned. Men nå som du tjener så bra som nå, vil det ikke være problem å betale ned forbruket på turen heller. Du forstår at det nå blir mulighet for enda en tur over havet. Kanskje er det noen fete kamper til juleferien? 

Konklusjon 

Ferien ble suksess den, du og Astrid fikk en uforglemmelig tur, og ikke minst en selfie med selveste Mike Summersbee, legenden fra 1960-70 årene. 

Så lenge du forholder deg til avtalene som gjelder for kredittkort har man ingenting å frykte. Men sliter du først med å betale, er det viktig at du kommer i dialog med långiveren. Det kan bli meget dyrt og man kan bli svartelistet i over 5 år dersom man misligholder kredittkortet. Gjør en grundig og god vurdering før du bestiller kredittkortet, så er du trygg og har muligheten til å realisere drømmer du ikke ante var mulig.