Tannlege i utlandet

Det er mange som velger å reise til utlandet for å fikse på tennene sine. Det er fordi norske tannhelseklinikker er dyre, at mange velger å kombinere en reise med et tannlegebesøk. For nye tenner, operasjoner, kroner, broer og så videre, kan gjøre et stort innhugg i økonomien til nordmenn flest. En tann som må borres i kan koste flere titalls tusen kroner og hele tannlege-besøket kan koste flere månedslønninger.

For mange er dette ganske provoserende, både fordi det sies at det er et gratis helsetilbud. Tannhelse kommer dermed ikke under helsetilbud. I tillegg er prisene så ekstremt oppjusterte. Derfor velger mange andre løsninger. Og det med rette. For det er ikke bare prisene som er bedre andre steder. De beste tannklinikkene ligger ikke i Skandinavia over hodet, men i Ungarn. I hovedstaden Budapest, finnes den som er kåret til verdens beste tannklinikk, ut fra kompetanse og kvalitetskriterier.

Hvem kan vel ikke ønske å fikse på tennene sine i slike vakre omgivelser. Og til og med spare opptil 70 % på behandlingen. Disse pengene kan man heller bruke på Budapest sine fantastiske museer, restauranter og kultur.

For nå man kan bestille en pakkeløsning her, og hvor man med de ulike reise- og skadeforsikringene trygt kan ta turen sørover til en tannlege i utlandet.

For det er ikke bare tradisjonell tannhelse som de tar seg av på disse klinikkene, men også kosmetiske forbedringer av tannstillinger og andre lignende ting. For det er mange som sliter med at tanngarden er skjev eller at tennene ligger over hverandre og stenger for.

Ingen tilfeldigheter

Teknologien er nå så bra utviklet at man får implantater, tannbleking, kroner og i kvalitet som ikke står til overs for noen andre. Her brukes ikke useriøse leverandører eller halv dårlige produkter. For her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. For det er de dyktige fagfolkene som er engasjert i tannlegeklinikkene som selv velger ut produktene. Og denne praksisen har virkelig gjort at folk har fått øynene opp for tannlegeklinikkene midt på kontinentet. For det er aldri en rolig dag for disse tannlegene. Flere av dem har flere praksistimer enn andre har i løpet av en hel karriere. Tannlegene i utlandet har gjennom sin utdanning og praksis fått så mange oppdrag fordi mane valfarter klinikken for å gjøre inngrep i tannrekkene sine. For også kjendiser og rike mennesker verden over bruker disse tannlegene fordi de står for så høy kvalitet i produkter og arbeid.

Det må heller ikke være noe tilfeldighet når man bestiller en tannreise til disse klinikkene. For hele reisen kan bestilles etter en samtale med vennlige kundebehandlere som ordner det meste. Og vil man ha med seg sine kjære kan man få sin egen leilighet til disposisjon i sentrale strøk av byen. Da kan man både før og etter tannbehandlingene ta seg turer rundt i den historiske og pittoreske middelalderbyen. Både kropp og sjel vil nyte godt av behandlingen som garantert vil gjøre underverker. Det vil bli et flott avbrekk i hverdagen som innebar tannverk eller andre problemer i munnhulen.

Tannklinikk Helvetic Clinics Ungarn
12 Revay ut, 1065 Budapest Ungarn
tel : +36 1 808 8166