Vinstativ til gode priser

Oppbevar vinen slik den fortjener

Vin har hatt en sentral plass i vårt samfunn i flere årtusener. Den har vært et symbol på glede og samhold, og i mange religioner har den faktisk også hatt en sentral plass. Da Jesus og disiplene nøt sitt siste måltid sammen, var det med god vin til maten. Gjennom hele Jesus reise på jorden så vi at han flere ganger nøt vinen, som da han gjorde vann til vin i det famøse jødiske bryllupet. Vinen var også viktig oppover i middelalderen, og ble av mange regnet som noe de litt finere og mer aristokratiske. Dette ble styrket i middelhavsregionen gjennom hele middelalderen og inn i renessansen, hvor vin ble et viktig symbol for overklassen. I land som Italia, Frankrike og Spania ble vin en del av kulturen og er den dag i dag essensielt for at økonomien skal gå rundt. Denne kulturen har spredd seg med pizza og alle de andre godene fra Middelhavet nordover. Her i Norge har vi nytt godt av vinrevolusjonen, og den passer med vår kultur hvor rikdom og status står i sentrum. Vinmonopolet har ikke fått sitt navn uten grunn! Wine and Barrels har lyst til å ta del i denne revolusjonen og hos https://www.wineandbarrels.no/category/vinstativ-vinhylle-vinreol-5/ kan du finne akkurat det du trenger for å ta del i eventyret.

 

Stativer som hever standarden

Et vinstativ handler om mer enn stativet i seg selv. Stativet gir den dyrebare vinen din den ekstra piffen og bidrar til at du blir ansett som en enda mer respektert person. Altfor mange oppbevarer vinen sin som om det skulle være øl eller brennevin, men dette går naturligvis ikke hånd i hånd med den kulturen vinen er en del av. Vin skal ikke oppbevares i kjøleskapet som en dagligvare. Derfor er et vinstativ en fantastisk måte å oppbevare denne klassiske drikken. Stativet gir deg og din vin den annerkjennelsen du leter etter hos dine gjester og bidrar til å ta din status et steg lengre. Samtidig bør det jo nevnes at vinstativene hos https://www.wineandbarrels.no/category/vinstativ-vinhylle-vinreol-5/ er helt fantastiske møbler å innrede ditt hjem med. Disse er av høy kvalitet og ethvert øye for god design vil nyte disse. Enten du vil ha klassiske farger eller de litt mer moderne fargene, så har Wine and Barrels akkurat det designet du trenger. Utvalget her er det desidert største i Norge, og du finner vinstativ til forskjellige priser, design og kvalitet. Dermed har Wine and Barrels noe som mest sannsynlig passer alle og enhver, og noe som virkelig kan ta din vinkultur til det neste steget og gjøre deg til den mest sofistikerte i vennegjengen eller familien din.

 

Modeller for alle og enhver

Dersom du virkelig gjør et dypdykk, tror Wine and Barrels at du kan gjøre et kupp hos deres sider. På https://www.wineandbarrels.no/category/vinstativ-vinhylle-vinreol-5/ får du servert 10 forskjellige modeller. Disse modellene varierer stort i pris og kvalitet, slik at du kan finne noe som passer din lommebok. Kanskje er du i starten av din vinkarriere og lommeboka er enten tynn eller ikke så villig til å investere dyrt i vin og vinstativ. Da er Vinikea modellen, med det passende navnet, den rette for deg. Disse kommer ofte umontert, slik at du kan nyte tradisjonen fra navnebroren til det ytterste. Det samme gjelder Mensolas, som er et vinstativ med et litt mer klassisk design. Om lommeboken er litt tykkere og du er villig til å investere mer i vinstativ, da er modeller som Winerex, Renato og Cellarbox ypperlige alternativer for deg. Her får du mange forskjellige typer treverk og priser som varierer stort, men en ting har alle modellene til felles, og det er at de alle er av den ypperste kvalitet. Disse modellene leveres naturligvis også ferdig monterte, for du med tykk lommebok vil jo ikke bekymre deg over dette. Wine and Barrels tilbyr levering til kun 99 kr over hele Norge, så da er det jo bare å bestille vinstativet med en gang og nyte av denne goden. Det finnes absolutt ingen som kan sammenlignes med Wine and Barrels, og her får du den absolutt beste kvaliteten i vinstativ. Ta et grep i dag og bestill vinstativet som skal gjøre din vinsamling til den beste i din krets. Vin er i ferd med å bli en del av norsk kultur, og det er på tide å melde seg på reisen.